ASU MUKAVASTI VUOKRA-ASUNNOSSA KEMISSÄ

Kemi Comfort Homes on kehittänyt tuottavuustietoisille yrityksille järkevän ratkaisun henkilökuntansa majoittamiseen vuokra-asunnoissa Kemissä. Comfort Homesin ainutlaatuinen asumisratkaisu parantaa terveyttä, joka puolestaan lisää tuottavuutta ja vähentää sairaslomia.

Katso havainnollinen video, jolla esittelemme Comfort Homesin toiminta-ajatuksen, palvelut sekä henkilöstön.

Tämän ainutlaatuisen menetelmän on kehittänyt sarjayrittäjä, terveyskeksijä ja ennaltaehkäisevän terveyden asiantuntija Veli-Jussi Jalkanen (VJJ, katso Health Summit 2021, vessi.eu, FB: Veli-Jussi Jalkanen), joka on saanut sairauspoissaoloprosentin yhteensä viidessä Suomen ja Kiinan yrityksessään laskemaan lähelle yhtä prosenttia työajasta.

Comfort Homes tarjoaa seuraavia erityisiä palveluita terveyden, mukavuuden ja elämänlaadun parantamiseksi vuokra-asunnoissaan Kemissä:

  1. Asuntojen verhot ovat täysin pimentävät, sillä pimeä huone takaa hyvän unen myös valoisaan aikaan.
  2. Yhden hengen sängyt ovat 120 cm ja parisängyt 160 cm leveitä, jotta nukkuessa voi kääntyä vapaasti.
  3. Kaikissa sängyissä on ergonomiset korkeudensäätömahdollisuudella varustetut, patentoidut tyynyt (VJJ:n suunnittelemat, ovat sängyn levyiset). Ne on suunniteltu estämään niskan ja kaulan suurten verisuonten joutumista paineeseen. Lisäksi sängyissä on sivutyynyt tukemaan ylempää jalkaa ja kättä kyljellään nukuttaessa. Sängyissä on myös maadoitus mahdollisen maasäteilyn estämiseksi sekä maadoittavat lakanat, jotka madaltavat ihon jännitettä ja takaavat paremman yöunen.
  4. Kaikki asunnot on valittu hiljaisten katujen varsilta, joten liikennemelua ei tule asuntoihin ollenkaan.
  5. Huoneissa on ergonomiset nojatuolit esimerkiksi tv:n katseluun tai musiikin kuunteluun sekä ergonominen satulatuoli ja korkeussäädettävä pöytä tietokoneen käyttöön.
  1. Huoneiston vuokraan sisältyy päivittäiseen käyttöön D-vitamiini (100 µg), Omega 3 ja monivitamiinivalmisteet, jotka lisäävät energisyyttä ja PIENENTÄVÄT KORONASAIRASTUMISRISKIÄ.
  2. Vuokraan sisältyy myös huoneistokohtainen kuntosaliavain Kemin EasyFit -salilla.
  3. Asuntojen keittiöissä on tehosekoittimet nopeiden, maukkaiden ja terveellisten smoothieiden valmistamista varten (lisäksi saatavilla on myös reseptejä) sekä luonnollisista, parantavista ja puhdistavista suomalaisista yrteistä valmistettua antioksidatiivista yrttiteetä, joka vaikuttaa erityisen hyvin, kun sitä nautitaan termoksesta pitkin päivää.
  4. Keittiöissä on myös kansio, jossa kaikkien edellä mainittujen terveyttä edistävien toimien merkitys on selitetty kuudella kielellä. Sama tieto löytyy Comforthomes.fi verkkosivulta suomen kielellä ja englanninkielisillä alaotsikoilla. Uusille asukkaille järjestämme esittelytapaamisen, jossa kerromme kaikista Kemin vuokra-asuntojen erityisistä ominaisuuksista.

Kaikkiin Kemin vuokra-asuntoihin voi tilata säännöllisen tai satunnaisen siivouspalvelun asukkaan omaan laskuun.

Vuokra-asuntotarjontaamme sisältyy pääasiassa kimppa-asuntoja Kemissä. Asunnoissa jokaisella asukkaalla on oma huone, mutta vessat ja keittiöt ovat yhteiset. Loput vuokra-asunnot ovat perheasuntoja, joissa on makuuhuoneet ja olohuone yhdelle henkilölle, pariskunnalle tai lapsiperheelle. Katso kohtuulliset hintamme kaikista palveluistamme.