Asemakatu 8 B 15
94700 Kemi

2h + k + p 57 m2
Ensimmäisen kerroksen viihtyisä, kodikas ja lämminhenkinen kolmio. Huoneisto on sisustettu viihtyisäksi niin, että. viihdyt täällä etätöissä, sekä nukut hyvin.
Olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti siihen, että nukut täällä hyvin, sekä sinulla on hyvä olla.
Olohuoneesta löytyy 120cm leveä sänky, sekä Salli satulatuoli ja työpöytä. Keittiö on hyvin varusteltu smoothie blenderilla, astioilla ja ruoanlaitto välineillä. Makuuhuone on rauhoitettu hyville unille, löydät vaihtoehtoja erilaista tyynyistä. Ikkuna on kalvoitettu niin, että lämpötila eikä valo pääse kirkkaana aamuna häiritsemään.
Jos majoitut toisen henkilön kanssa, voitte molemmat nukkua omassa rauhassa erillisissä tiloissa.
Kylpyhuone on siisti ja tilava, pyykinpesukone. Parveke.
Tule meille viihtymään!

Kysy tarjous tästä asunnosta!

Vuokra 1165€
VAPAA

Vuokraa huoneisto

Tässä huoneistossa on vakiona seuraavat terveyspalvelut:

1. Lisäravinteet: Omega3 kalaöljy 100 mg, D-vitamiini 100 µg sekä monivitamiini.
2. Kahdeksan kotimaisen terveysyrtin teeksi tai ruuan maustamiseen sopivaa yrttiseosta, joka lisää vastustuskykyä, vähentää tulehduksia, lisää kuidun saantia, parantaa unta, parantaa mielialaa, lisää mies- ja naisterveyttä ja tehostaa aivotoimintaa.
3. Huoneen vuokraan kuuluu kuntosaliavain Kemin EasyFit -kuntosaliin. Kuntosalia harrastavat saavat sen meidän kauttamme tilaamalla.
4. Keittiössä on tavallisen varustuksen lisäksi induktioliesi ja jääkaappipakastin, sekä tehosekoitin smoothien tekemiseen.
5. Kaikissa asuinhuoneissa on tietokoneen käyttöön korkeussädettävä mahakolollinen työpöytä ja hyvä satulatuoli, ergonominen TV-tuoli sekä säkkituoli löhöilyyn.
6. Sängyt ovat 120 cm leveitä runkopatjasänkyjä korkeussäädettävällä erikoistyynyllä, joka on suunniteltu niin, ettei se paina ollenkaan kaulan suuria tiehyitä. Lisäksi sängyissä on sivutyynyt vapaan käden ja jalan tukemiseksi kylkiasennossa. Perheasunnoissa sänkynä on 2 kpl 80 cm runkopatjaa samanlaisilla tyynyillä. Lakanoita on aina 2 paria. Sänky on sijoitettu paikkaan, jossa ei ole maasäteilyä, tai se on säteilyltä maadoitettu, mikä on merkittävä terveys- ja unenlaatuetu.

Muuta kalustusta on seuraavasti:

1. Asuinhuoneissa on lisäksi älytelkkari, johon voi liittää myös puhelimen tai tietokoneen sekä vaatekaappi ja senkki, jonka päällä älytelkkari on.
2. Vessassa on uusi pyykinpesukone ja peilikaappi.
3. Eteisessä on vaatenaulakon lisäksi ovimatto, kenkämatto ja käytävämatto sekä avainteline.
4. Perheasunnoissa olohuoneessa on myös 2-3 hengen sohva ja sohvapöytä.
5. Asunnoissa, joissa on lasitettu parveke, on kevyet kalusteet istuskeluun.