Takajärventie 53 A 3
94700 Kemi

3h + k + s + p 60 m2
1. kerros
Etätyöskentelyyn, perheasunnoksi
2 makuuhuonetta, tilava keittiö, sauna
Vuokra/kk: 985 €/asunto


AVAILABLE

Rent the apartment

Tässä valoisassa ja viihtyisässä kolmiossa sinun on hyvä olla! Parkettilattiat ovat mukavat ja siistit. Sinulla on ensisijaiset edellytykset asua pidempäänkin. Työskentely mahdollisuudet ovat hyvät ja takuulla nukut hyvin. Nautit saunan leppoisissa löylyissä ja saunan jälkeen voit vilvoitella parvekkeella. Hiihtoladut, sekä monipuoliset ulkoilumaastot ovat ihan vieressä. Muut palvelut myös kävelymatkan päässä. Asuntoon sisältyy lämmityksellinen autopaikka.

Lisäksi asunto on hyvin varusteltu: Voit valmistaa asunnossasi herkullisen smoothien laadukkaalla blenderillä, sekä keittiöstä löytyy myös laajasti kokkaukseen tarvittavia astioita ja välineitä. Makuuhuoneissa voit valita millaisella tyynyllä haluat nukkua. Pyyheliinat, sekä liinavaatteet kuuluvat majoitukseen.

Tässä huoneistossa on vakiona seuraavat terveyspalvelut:

1. Lisäravinteet: Omega3 kalaöljy 100 mg, D-vitamiini 100 µg sekä monivitamiini.
2. Kahdeksan kotimaisen terveysyrtin teeksi tai ruuan maustamiseen sopivaa yrttiseosta, joka lisää vastustuskykyä, vähentää tulehduksia, lisää kuidun saantia, parantaa unta, parantaa mielialaa, lisää mies- ja naisterveyttä ja tehostaa aivotoimintaa.
3. Huoneen vuokraan kuuluu kuntosaliavain Kemin EasyFit -kuntosaliin. Kuntosalia harrastavat saavat sen meidän kauttamme tilaamalla.
4. Keittiössä on tavallisen varustuksen lisäksi induktioliesi ja jääkaappipakastin, sekä tehosekoitin smoothien tekemiseen.
5. Kaikissa asuinhuoneissa on tietokoneen käyttöön korkeussädettävä mahakolollinen työpöytä ja hyvä satulatuoli, ergonominen TV-tuoli sekä säkkituoli löhöilyyn.
6. Sängyt ovat 120 cm leveitä runkopatjasänkyjä korkeussäädettävällä erikoistyynyllä, joka on suunniteltu niin, ettei se paina ollenkaan kaulan suuria tiehyitä. Lisäksi sängyissä on sivutyynyt vapaan käden ja jalan tukemiseksi kylkiasennossa. Perheasunnoissa sänkynä on 2 kpl 80 cm runkopatjaa samanlaisilla tyynyillä. Lakanoita on aina 2 paria. Sänky on sijoitettu paikkaan, jossa ei ole maasäteilyä, tai se on säteilyltä maadoitettu, mikä on merkittävä terveys- ja unenlaatuetu.

Muuta kalustusta on seuraavasti:

1. Asuinhuoneissa on lisäksi älytelkkari, johon voi liittää myös puhelimen tai tietokoneen sekä vaatekaappi ja senkki, jonka päällä älytelkkari on.
2. Vessassa on uusi pyykinpesukone ja peilikaappi.
3. Eteisessä on vaatenaulakon lisäksi ovimatto, kenkämatto ja käytävämatto sekä avainteline.
4. Perheasunnoissa olohuoneessa on myös 2-3 hengen sohva ja sohvapöytä.
5. Asunnoissa, joissa on lasitettu parveke, on kevyet kalusteet istuskeluun.